Камагра (Kamagra)

Kamagra 100 mg без лекарско предписание

Камагра е лекарствен продукт, който помага на мъжете да се борят с еректилната дисфункция. Той се основава на действието на силденафил, който също е част от Виагра. Камагра 100 може да бъде предписан от лекар за лечение на слаба потентност, липса на либидо и сексуална импотентност на различни етапи от развитието му. Удобната таблетна форма на лекарството го прави лесно за приемане и незабележимо за околните. На пазара можете да намерите таблетки с различни дози силденафил.

Ако сте решили да се възползвате от офертата на нашия уебсайт, можете да сте сигурни, че ще получите качествени лекарства без рецепта. Купи Kamagra 100 е успял да много посетители на нашия сайт, които споделят впечатленията си в своите мнения. Винаги сме щастливи да дадем повече информация за хапчетата и ще изпълним поръчката ви във възможно най-кратък срок. Онлайн аптеката работи без почивни дни и прекъсвания.

 • Бързо начало на действие
 • Дълготраен ефект
Сигурна транзакция
Посетете връзките за сертификати на страницата на касата
Payment Methods
Изберете дозировка

Камагра 100mg

Опаковка Цена Per Pill Спестявате Бонус
100mg x 12 табл.
103.6 лв.
8.63 лв. 0 лв. - Купете
100mg x 20 табл.
172.5 лв. / 160.3 лв.
8.02 лв. 12.2 лв. - Купете
100mg x 32 табл.
276 лв. / 225.76 лв.
7.06 лв. 50.24 лв. - Купете
100mg x 60 табл.
517.7 лв. / 374.9 лв.
6.25 лв. 142.8 лв. + 4 табл. Купете
100mg x 84 табл.
725.09 лв. / 492.41 лв.
5.86 лв. 232.68 лв. + 6 табл. Купете
100mg x 120 табл.
1035.86 лв. / 615.86 лв.
5.13 лв. 420 лв. + 6 табл. Купете
100mg x 180 табл.
1553.13 лв. / 813.33 лв.
4.52 лв. 739.8 лв. + 6 табл. Купете
100mg x 360 табл.
3108.44 лв. / 1564.04 лв.
4.34 лв. 1544.4 лв. + 6 табл. Купете

Пример за плик
Поръчката ви ще бъде опакована надеждно и доставена в рамките на 24 часа. Ето как изглежда опаковката (действителни снимки на изпратения артикул). То е с размерите и вида на обикновено писмо (24x11x0,7 cm) и съдържанието му не липсва.
Метод на доставка
Експресна доставка
Време за доставка
4-7 дни
Цена
29.3 лв.
Международна доставка
Защита и безопасност
Дискретна опаковка
Гаранция за поверителност и анонимност
Доставката на вашата поръчка се извършва в рамките на 3 дни
100% гарантирана доставка.

Цел и характеристики на Kamagra 100

Правилният прием на Камагра може да помогне на мъжа да възвърне загубената си еректилна функция и самочувствие. Лекарството се предписва, ако пациентът страда от дисфункция на сексуалната система, която е причинена от ефектите на лекарството:

 • стресове;
 • преумора;
 • на неправилен начин на живот.

Таблетките са ефективни при лечение на импотентност, дори в напреднал стадий.

Как действа Kamagra 100

Силденафил е активната съставка, която кара лекарството да действа. Kamagra 100 ви позволява да инхибирате PDE тип 5. Именно този ензим предотвратява натрупването на cGMP, без който е невъзможно да се стимулира половата система за постигане и поддържане на ерекция. По време на приема на хапчето се възстановява кръвообращението в тазовите органи, което позволява запълването на кавернозните тела в момента на възбуда. Хапчето не действа без сексуална стимулация, така че не е нужно да се притеснявате, че ерекцията ще настъпи в неподходящ момент.

Лекарството не предизвиква пристрастяване. Това означава, че не е необходимо да увеличавате дозата, ако го приемате ежедневно. Камагра не оказва влияние върху количеството или качеството на спермата. Лекарството се използва успешно от мъже по целия свят и е подходящо да се приема като курс. Когато се приема ежедневно, е възможно да се поддържа определена концентрация на веществото в организма, необходима за постигане на ерекция, до 5 часа след приема на хапчето.

Разлики между Kamagra и Viagra

Виагра и Камагра се основават на един и същ състав. В същото време генеричният продукт е много достъпен. Продуктът ви позволява да получите резултати 40 минути след приема на хапчето, докато оригиналната Виагра действа само 60 минути след приема. Страничните ефекти също са по-редки при генеричния продукт поради по-усъвършенстваната му формула.

Приемане на Kamagra

Камагра може да се използва от мъжете ежедневно или ad hoc. Най-добре е да го приемате един час преди секс, за да може да се натрупа достатъчно количество силденафил в организма Ви. Дозата е до 50 mg на ден, което е достатъчно, за да се получи ерекция. За да се ускори ефектът, таблетките се приемат на празен стомах. Ефектът трае до 5 часа.

Какво още трябва да знам, преди да вляза?

Трябва да започнете да приемате силденафил само след консултация с Вашия лекар. Той е този, който може да диагностицира организма и да установи всички фактори, които ви пречат да приемате лекарството. Състоянията, които са несъвместими с прием на Камагра, включват

 • сърдечни заболявания;
 • стомашна язва;
 • проблеми със зрението;
 • чернодробна или бъбречна недостатъчност;
 • хипотония. 

Лекарството може да предизвика приапизъм, което трябва да се има предвид при пациенти, които са склонни към този проблем. Камагра не се използва в случаи на деформации на пениса. Ако активната сексуална активност е изключена по медицински причини, най-добре е да се въздържате от приема на лекарството.

Дозировка на Kamagra

Таблетките могат да бъдат предписани само от Вашия лекар. Лекарят е този, който определя оптималната доза, съобразена с развитието на заболяването и с текущото здравословно състояние на пациента. Препоръчителната доза е 50 mg дневно. В същото време специалистът може да увеличи количеството силденафил на ден до 100 mg, ако проблемът се окаже по-сложен. 

Взаимодействие с Kamagra

Камагра и алкохолът не се комбинират, така че е забранено да се приема хапчето за потентност заедно с алкохол. В противен случай мъжът може да получи различни нежелани реакции и ефикасността на лечението ще бъде значително намалена. Ако пациентът използва азотни донори, алфа-адреноблокери, нитрати, стимулатори на гуанилатциклазата и други лекарства, това трябва да се съобщи на лекуващия лекар.

Противопоказания за приемане на Kamagra

Струва си да проверите списъка с противопоказания, преди да започнете да приемате лекарството. Абсолютно противопоказание е алергична реакция към съставките на лекарството. Камагра не е подходящ за мъже под 18-годишна възраст и не се използва за лечение на сексуални проблеми при жени. Той няма пряко въздействие върху шофирането, но някои нежелани реакции могат да доведат до забавени реакции или намалено внимание.

Странични ефекти на Kamagra

Лекарството е с мек ефект върху организма. Поради тази причина рядко се съобщава за отрицателни ефекти. Обичайните здравословни проблеми възникват, ако дозата на лекарството се превиши. Необходимо е също така да се следват точно противопоказанията, за да не се стигне до неприятни ефекти от приема на таблетки за потентност. Мъжете, които са имали нежелани ефекти, съобщават за следните реакции

 • главоболия;
 • замайване;
 • сухота в устата;
 • зрителни смущения;
 • тахикардия;
 • хрема.

За да се сведе до минимум вероятността от нежелани ефекти, пациентът трябва да следва точно съветите на лекаря. Оригиналните лекарства ви помагат да получите очакваните резултати без никакви нежелани реакции. Точно такъв вид лекарство можете да поръчате от нашата онлайн аптека.

Предозиране на Kamagra

Ако пациентът е предозирал, може да се очакват нежелани ефекти като алергична назална конгестия, зачервяване на лицето, замаяност, припадък или мигрена. Ефектите са по-продължителни и по-тежки, така че ако се установят, лекарството трябва да се спре и незабавно да се потърси лекар за симптоматично лечение.

Съхраняване на лекарството у дома

Запазването на Kamagra зависи от спазването на препоръките на производителя. Срокът на годност на продукта е 3 години от датата на производство, когато се съхранява в сухо, проветриво помещение при температура до 30 градуса. Мястото за съхранение трябва да се пази от деца.

Отговорност

Администрацията на интернет аптеката не носи отговорност за негативни реакции, причинени от самолечение. Камагра 100 е лекарство, поради което може да се предписва само от лекар след консултация и диагностика. Информацията на този уебсайт е предоставена само за информация относно характеристиките на лекарството и не може да служи като алтернатива на обръщането към лекар за определяне на индивидуалната доза. Нашите консултанти винаги с удоволствие ще ви помогнат да изберете подходящо лекарство за еректилна дисфункция. Ние се грижим за безопасността и поверителността и вземаме предвид всички допълнителни желания на клиента по време на сътрудничеството.

 • Отзиви от клиенти

Kamagra
2022-03-03

Бърза доставка. Стоките са пристигнали безопасно

 • Популярни продукти
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
5.31 лв. табл.
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
4.7 лв. табл.
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
5.39 лв. табл.